Ви є тут

«Музика Різдва: від бароко до джазу»

Від 11 до 13 січня у Львові лунатиме Музика Різдва. Цими днями у Львівській Філармонії та Органному залі триватиме музичний проект  «Музика Різдва: від бароко до джазу», який поєднає феєрію "Йдемо до Вифлеєму" та концерт «Щедрий вечір з добрим джазом».

 



 










 
«Музика Різдва» представить різдвяні мелодії бароко, романтизму, класицизму з Іспанії,  Франції, Італії, Англії, Австрії,  Німеччини та інших європейських країн поряд із джазовими обробками  українських і польських колядок та щедрівок.


У четвер 12 січня у Львівській Філармонії втретє відбудеться концерт «Щедрий вечір з добрим джазом» на якому гурт «ShockolaD» джазуватиме щедрівки із друзями: Дана  Винницька (Україна)  і  Karolina Beimcik (Польща) у проекті «Babooshki», а також Bria Blessing (США). 

Склад гурту «ShockolaD»Анастасія Литвинюк - фортепіано; Ігор  Гнидин - барабани; Іванка Червінська - вокал; Михайло Балог - саксофон; Андрій Кохан - бас-гітара

Після виступів на фестивалі «Jazz Bez» у різних проектах музиканти гурту «ShockolaD»  зібралися з друзями, щоб створити у Львові різдвяне джазове свято. У програмі вечора авторські  джазові обробки колядок та щедрівок. 

Місце: Львівська Обласна Філармонія (вул. Чайковського,7)
Початок концерту о 19:30



Із 27 грудня шукайте квитки у галереї "Дзига" (вул. Вірменська,35). Для членів Етноклубу Набутків, фотоклубу «5х5», кіноклубу Олега Яськіва та «JazzClub.Lviv» до 3 січня 2012 р. продаватимуться квитки зі знижкою 50%.

Довідки: (032) 297-56-12 Інформація на сайті: www.dzyga.com 

Організатори: Мистецьке об'єднання "ДЗИҐА", Інститут актуального мистецтва, Фестиваль Давньої Музики у Львові, Будинок органної та камерної музики

http://dzyga.com/content/view/1210/316/lang,ua/

© Shockolad
All rights reserved.