Мови

Ви є тут

ShockolaD на фестивалі "Українське Різдво"

Гурт ShockolaD візьме участь у фестивалі "Українське Різдво". Це буде велике Різдвяне шоу з колядками, щедрівками, музикою, театралізованими музично-танцювальними постановками, жартами, спецефектами. Фестиваль проходитиме у п'ятьох напрямках: сучасна популярна і симфонічна музика, джаз, акапельний спів і танці. Фестиваль унікальний тим, що музиканти готують нове виконання Різдвяних пісень та мелодій.

Різдвяні мелодії презентуватиме композитор, Лауреат Шевченківської премії, Народний артист України Мирослав Скорик, який виконає їх у новому джазовому аранжуванні. Рідкісні старовинні колядки у етно-фольклорному сучасному виконанні будуть представлені зіркою української сцени, Народною артисткою України Ніною Матвієнко у супроводі інструментального ансамблю «Високий Замок». Запальні різдвяні пісні у сучасному романтичному стилі виконає улюблениця львів’ян і всієї України фіналістка пісенного конкурсу «Голос країни» Антоніна Матвієнко. Елітні різдвяно-романтичні мелодії можна буде послухати у виконанні симфонічного оркестру «Віртуози Львова». Народний хор «Волинь» з міста Луцька представить поліські колядки та щедрівки в музично-танцювальній театралізованій постановці з козою, звіздою та іншими різдвяними атрибутами. Молоді співачки з Києва Ілларія та Русина представлять глядачеві новорічно-різдвяні пісні та колядки у сучасному етно-фольковому виконанні. Джазовий гурт «ShockolaD» представить львівському слухачеві колядки у вишуканому джазовому виконанні. Ансамбль танцю «Надзбручанка» з міста Тернополя презентуватиме глядачу уривок музично-театралізованої постановки «Вечори на хуторі поблизу Диканьки». Фольклорний ансамбль «Любисток», який представляв українську музику у кожному куточку Європи і має офіційного імпресаріо у Голландії, презентуватиме глядачу колядки у новій вишукано-класичній інтерпретації. Наймолодші учасники ансамблю «Веселі черевички» зігріють глядача по-дитячому щирими колядками та вертепом.

 

Ведучі фестивалю - заслужена артистка України Руслана Писанка і актор театру ім. М. Заньковецької Юрій Хвостенко  перевтіляться у ролі Солохи і Чортика, з театралізованого виступу яких розпочнеться фестиваль у Львівській опері.

© Shockolad
All rights reserved.