Мови

Ви є тут

Новий альбом "WORLD"

«ShockolaD» випустив новий, вже п’ятий альбом під назвою  «World». У цьому альбомі «ShockolaD» поєднав народні і авторські тексти з українським фолком, джазом, блюзом та електронною музикою.

 

Презентація альбому відбудеться на фестивалі «Флюгери Львова з Бучач»

1 травня 2012 р. у дворику львівської ратуші.

 

Альбом містить 7 композицій. Шість із них («Криниченька», «Купалочка», «Віночок», «Конопельки», «Нивка», «Маланка») написані на народні пісні. Слова і музику до пісні «Мій Світ» написав Ігор Гнидин.

Аранжування здійснив Ігор Гнидин.

Дизайн створив Лаврін Шимін.

Диск записаний на студії «FONiЯ records» у Львові.

Видавець – «Наш Формат»

Музиканти про альбом: Чому така назва? World – перекладається як світ. Це наш світ, наш світогляд і наше бачення світу, яке випливло в звучанні нашого нового альбому. Також це музика, в якій переплітаються мотиви з цілого світу. Музика, що є способом життя, існування, відображенням душі, емоцій, розуму. Музика, яка поглинає в себе всі мотиви, звуки, які літають в повітрі. Переплетення енергій народних музик з різних континентів, світів, епох: український фолк, американський джаз, блюз, сучасна електроніка – все це можна знайти в новому альбомі.

Диск писався дуже легко і природно. Кожен з нас вносив частину себе, свого світу і тому твори на диску відрізняються один від одного, контрастують. Але, незважаючи на цей контраст, всі вони поєднуються в одне ціле і створюють наш світ яким він є зараз.

Цікавинки альбому:

Крім вокалістки Іванки Червінської, один твір («Мій світ») співає бас-гітарист  Андрій Кохан.

У  деяких піснях музиканти гурту співають всі разом. Таким чином «ShockolaD»  закликає всіх людей до відродження  щирої і радісної традиції спільного співу.

Гурт визнав обкладинку альбому (автор –Лаврін Шимін) візуальним  відображенням свого Світу.

АКЦІЯ: За декілька днів диск можна буде купити в інтернеті, а вже від сьогодні він з’явиться у львівському магазині  «Наш Формат» (вул. Братів Рогатинців,24) і в «Дзизі» (Вірменська, 35). Також музиканти роблять святкову акцію і кожен, хто придбає новий альбом «World» дістане у подарунок ще й «Сингл».

© Shockolad
All rights reserved.